Harta site-ului
Ajutor
În raionul Dubăsari a demarat Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional
În raionul Dubăsari a demarat Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional

Lucrările de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, planificate  pentru perioada anului 2019, au startat cu succes în platourile Cocieri și Coșnița.
Conform rezultatelor procedurii de achiziție din 16 mai 2019, lucrările pentru întreținerea drumurilor publice locale de interes raional, în raionul Dubăsari, pe parcursul anului curent, vor fi  realizate de către compania SRL „CREDO - INDUSTRY”.
La data de 24 iunie 2019, Vicepreședintele raionului Dubăsari dl V. Sandul, șeful Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului dna E. Nicolaev și specialistul principal domeniul drumuri A. Sirotilo, de comun cu consilierii raionali Al. Scaun și Gr. Filipov, primarii localităților Cocieri și Molovata Nouă și dirigintele de șantier, a fost convocată comisia pentru stabilirea volumului de lucrări și a celor  mai afectate porțiuni de drum în platoul dat, ce urmează a fi reparate.
Totodată, pe întreg teritoriul raionului, inclusiv platoul Coșnița se desfășoară lucrări pentru menținerea eticii rutiere și asiguarea securității circulației a participanților la trafic.
Programul raional de întreţinere a drumurilor are drept scop menţinerea structurii rutiere întru asigurarea condiţiilor tehnice necesare asigurării unei circulaţii neîntrerupte, în siguranţă şi confort, precum şi pentru menţinerea acesteia în stare permanentă de curăţenie, ordine şi aspect estetic, la cerinţele categoriei funcţionale a drumului. Acest scop se execută în urma unei conlucrări eficiente între structurile responsabile din cadrul administraţiilor publice locale  de nivelul I şi II.
 
Aliona SIROTILO,
specialist principal domeniul drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În raionul Dubăsari a demarat Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta